درباره همایش:

با استعانت از خداوند متعال، مؤسسه پژوهشی علوم و فناوری رنگ و پوشش، "همایش ملی مواد رنگزا، محیط زیست و توسعه پایدار" را درتاریخ 13 و 14 آذرماه سال 1397 در شهر تهران برگزار خواهد نمود تا بدینوسیله در این همایش بزرگ علمی، محققان ایده‌ها و یافته‌های پژوهشی خود را با یکدیگر در میان گذاشته و از دیدگاه ها و دانش یکدیگر بهره‌مند گردند.

بدینوسیله از کلیه اساتید، دانشجویان و صنعتگران دعوت می­گردد تا با ارائه مقالات علمی و دستاوردهای صنعتی و پژوهشی خود، با این همایش همکاری نموده و بر غنای آن بیفزایند.

این همایش شامل نشست­های تخصصی علمی و صنعتی در حوزه صنعت رنگ و محیط زیست، ارائه پوستری، سخنرانی کلیدی توسط اساتید برجسته داخلی، نمایشگاه محصولات صنعتی و کارگاه­های آموزشی تخصصی هدفمند خواهد بود.

زبان رسمی کنفرانس فارسی است و مقالات برگزیده این کنفرانس جهت چاپ در نشریه علمی-پژوهشی علوم و فناوری رنگ ارجاع خواهند گردید.